Gouden Woud

Reserveren

Feestje of tafel reserveren

Feestje Reserveren

U kunt in de reservering uw wensen aangeven door het volgen van het keuzemenu.  

Geef in het bericht aan hoe de jarige heet en hoe oud hij of zij wordt, dan zorgen wij voor een mooi versierde tafel. Als je nog iets anders wilt melden, zoals allergiën, kan dat ook.

 

 Jullie krijgen een bevestiging van de reservering via de mail. 

 

Mocht u nog twijfelen over bepaalde dingen of mocht online een datum onverhoopt niet meer beschikbaar zijn kunt u altijd even telefonisch of per mail contact opnemen, kijken wij in het systeem of er nog iets mogelijk is. 

Schoolreisjes

Bij Het Gouden Woud is het ook mogelijk om een schoolreisje te organiseren. Het Gouden Woud is een binnen en buiten speeltuin vol zand en water waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en goud kunnen zoeken. Al het goud wat de kinderen vinden verzamelen we in een grote pot en aan het einde van de dag gaan we wegen hoeveel gram ze gevonden hebben. Misschien verdienen ze dan wel een eervolle vermelding van goudzoekers van het schooljaar!

Mocht het jullie leuk lijken een schoolreisje te organiseren naar Het Gouden Woud, kunt u per mail contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan de verdere informatie met de mogelijkheden toesturen.

Tafel Reserveren

Een tafel reserveren is niet persé noodzakelijk, maar wij raden dit in weekenden en vakanties wel aan in verband met drukte. Geef in je bericht aan of het een speciale gelegenheid is. Mochten er speciale dieetwensen zijn kunt u dit ook aangeven, kunnen wij hier tijdig rekening mee houden. Jullie krijgen een bevestiging van de reservering per mail.

Veel plezier alvast en wij verheugen ons erop dat jullie komen.

Wilco en Joanita